Március 13-ig kedvezményes áron lehet regisztrálni az ősszel, 2020. szeptember 1320. között Budapesten megrendezésre kerülő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra (NEK/IEC). Aki tervezi, hogy részt vesz a kongresszuson, annak mindenképp érdemes időben regisztrálni.

A 7200 forintos kedvezményes jegy tartalmazza az egész heti belépőnket a kongresszusra a Hungexpo területére, zarándokcsomagot, 5 napra ebédet, illetve 8 napra BKK közlekedési jegyet a budapesti tömegközlekedés igénybevételéhez.  A kongresszus nagy eseményei, a nyitószentmise a Puskás Ferenc Stadionban, a Forráspont ifjúsági est a Papp László Arénában, a szombati szentmise a Kossuth téren, valamint a zárószentmise és a körmenet a Hősök terén (melyre Ferenc pápát is meghívták!) ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

A korai (március 13-ig történő) regisztrációval 7200 Ft, normál (július 31-ig) regisztrációval 9000 Ft, késői (szeptember 12-ig) regisztrációval 10 800 Ft a teljes hétre szóló jegy ára. Ezt követően a helyszínen napi jegy vásárlására lesz lehetőség 5000 Ft-ért.

Regisztrálni az IEC 2020 honlapján lehet, gyorsan és egyszerűen. Lehetőség van egyéni, csoportos vagy családos regisztrációra is. A felmerülő kérdésekre a registration@iec2020.hu e-mail-címen készséggel válaszolnak.

midio.hu

Borítókép: Az Ő és én címmel indult sorozat fotója (A sorozat részei ide kattintva megtekinthetők)

A kongresszus FB-oldala itt található: https://www.facebook.com/nek2020/

Címkék: Ferenc pápa, IEC, NEK, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus