A 2020-ban alakult New Fossils formáció lép fel az Érdi Jazz Klub márciusi 21-i koncertjén. A 19 órakor kezdődő program helyszíne az Érdi Galéria (Főtér, Alsó u. 2.).

A New Fossils a jazzt ötvözi pop, ambient és indie muzsikával, ami egy táncolható, friss, ritmikus, magával ragadó, mai zenét eredményez. Mind az öten elismert zenészek fiatal koruk ellenére, szerepelnek a Mörkben, a Laihóban, a Dresch Quartetben a Mordaiban, Pátkai Rozina Quintetben és a Borbély Műhelyben. Zenéjük instrumentális jazz, mely letisztult, mégis dinamikus témáival magával ragadja az erőteljesebb műfajok kedvelőit is. Budapesten teltházas koncerteket adnak, legutóbb a Műpát is megtöltötték, Érdre először látogatnak el.

Az együttes tagjai: Szabó Dániel Ferenc – dob, Gyányi Marcell – nagybőgő, ifj. Tóth István – gitár, Ocsovay Damján – zongora, Varga Dániel – szaxofon.

Egy kis ízelítő

Belépő: 3000 Ft. Miután a Galériába 60-an férnek be maximum, a rendezők kérik, hogy az érdeklődők regisztráljanak a torokbalintijazzclub@gmail.com címen. (Amennyiben mégsem tudnak elmenni, azt is jelezzék.)

midio.hu

Címkék: Érdi Jazz Klub, március 21., New Fossills