Szeptember 17-én átadták az idei Diósdi Sport Díjakat, ezúttal két fiatal részesült elismerésben kiemelkedő sportteljesítményéért.

„Viki óvodás kora óta a Diósdi Diák Sportegyesület Judo Szakosztályának sportolója. Szorgalma és tehetsége emeli ki a versenytársai közül. Mióta versenyekre jár, az ország élvonalába tartozik. 2015-ben és 2017-ben is megnyerte a korosztályos országos bajnokságot. Kétszer lett első az Országos Diákolimpián. Budapest Kupa nemzetközi verseny I. helyezettje lett. Ezenkívül számtalan érmet gyűjtött, hazai és nemzetközi versenyeken is. A tavalyi évben elért eredményei alapján a serdülő nemzeti válogatott tagja lett” – hangzott el Batyalikné Papp-Váry Sára képviselőtől.

Büki Viktória a díj átvételét követően – nagyon szerényen és kedvesen – edzőinek, Csetnek Bélának és Gáspár Tibornak mondott köszönetet.

A másik díjazott Dani Áron atléta, középtávfutó, magyar bajnok, többszörös korosztályos és felnőtt válogatott. Áron a díj átadásakor épp egy versenyen vett részt, így egy későbbi időpontban veszi majd át a kitüntetést.

Szeptember 22-én, a Családi Futónapon Áron is átvette a kitüntetést

A díjhoz és az elért eredményekhez szeretettel gratulálunk és további sok sikert kívánunk mindkét sportolónak.

midio.hu

Címkék: Díj, Diósd, Sport