Németh Gabi két kislány anyukája. Szenvedélye az egészséges ételek készítése, a környezetvédelem és a jóga. A MiDión szezonális zöldség- és gyümölcslistát tartalmazó sorozattal, valamint a hulladékcsökkentést, környezettudatosabb háztartásvezetést körbejáró írásokkal jelentkezik.

És hogy hol gyakorolja mindezeket a saját életében? Gabi is diósdi anyuka, aki igyekszik a hétköznapokban is megvalósítani mindazt, amiről ír. A kihívásokkal teli napokon is odafigyelni családja egészséges táplálkozására, a háztartási hulladék minimalizálására, vagy épp a tudatos bevásárlásra.

Diplomáját az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szerezte, majd néhány évvel később megismerkedett a jógával. Miután megtapasztalta az órák és a közösség nyújtotta pozitívumokat, elérkezett a mélyebb megismerés ideje. Elvégzett egy alapképzést a Sivananda Jógaközpontban, ahol a tradicionális jógáról tanult, majd ugyanitt vette át később a felnőtt jógaoktatói végzettségét igazoló oklevelet. 2019-ben gyermek jógaoktatói és mozgásfejlesztő baba-mama jógaoktatói képzettséget is szerzett.

Mottója:

„Légy türelmes.
Haladj lassan.
Folytasd tovább.”

A szerző cikkei: