A koronavírus-járvány biztonsági előírásainak betartása mellett kezd éledezni a zenei élet térségünkben. A héten két produkciót is élvezhetnek a jazz szerelmesei.

Augusztus 27-én (csütörtökön) 20 órakor a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Ház Mediterrán Udvarán a Pataj György Quintet ad koncertet. A formáció a ’60-as-’70-es évek hard-bop zenészeinek kompozícióit játssza. Fantasztikus zenére számíthatnak a résztvevők, két kiváló szaxofonos közreműködésével.

Az együttes tagjai: Pataj György (zongora), Soso Lakatos Sándor (altszaxofon), Dennert Árpád (tenor szaxofon), Oláh Zoltán (bőgő), Richter Ambrus (dob).

Lantos Zoltán és Andrew J. DJ

Augusztus 28-án pénteken pedig Érden lesz egy érdekes nu-jazz duó. Lantos Zoltán hegedűs és Andrew J DJ lép fel a Főtéren 18 órakor. Lantos Zoltán az Érdi Jazz Fesztiválon, az eredeti, még koronavírus előtti elképzelés szerint a Jazz és irodalom esten Dragomán Györggyel együtt szerepelt volna. Most viszont a Violectrikkel egy egészen más, modern, fiatalos zenét hallhatnak tőle a műfaj kedvelői.
Szeptember 11-én és 13-án az Érdi Jazz Fesztivál(ka) koncertjeit élvezhetik az érdeklődők

midio.hu

Forrás: Törökbálinti Jazz Klub

Fotók: Facebook

Címkék: Érd, jazz, Törökbálint, Törökbálinti Jazz Klub