Sajtóhírek szerint túl van az életveszélyen térségünk országgyűlési képviselője. Aradszki András közel másfél hónapja kapta el a koronavírust, ami miatt kórházba, sőt lélegeztetőgépre kényszerült.

Jó hírek érkeztek Aradszki András országgyűlési képviselő állapotáról. A honatya az elmúlt időszak nagy részét az intenzív osztály fertőző részlegén töltötte altatásban, ám a szervezete hihetetlen erőről tett tanúbizonyságot. Ugyan még gyengélkedik, de úgy tűnik, túl van a nehezén. Az mno.hu érdi sajtóforrások alapján úgy tudja: a kormánypárti képviselő már több mint egy hete újra éber állapotban van, kommunikál a környezetével, és a lélegeztetőgépre sincs már szüksége. Ahogy az egyik orvosa fogalmazott: a képviselő a gyógyulás útjára lépett. A lap szerint nemsokára egy Budapest közeli rehabilitációs intézetben folytathatja a felépülést.

A jó hírt a képviselő titkára, Eőry Zsolt is megerősítette az erdmost.hu portálnak. Érden és a környező településeken, így Diósdon is nagyon sokan imádkoztak érte. Rengeteg levelet, hangüzenetet kapott, amelyekben jóakaratú emberek kívánnak neki mielőbbi gyógyulást.

midio.hu

Forrás: mno.hu, erdmost.hu

Fotó: archív

Címkék: Aradszki András, Covid, gyógyulás