A kiskereskedelmi lánc idén nyáron négy vidéki áruházát korszerűsítette, köztük az érdi, Diósdi út 46. szám alatti üzletet – tájékoztat a cég portálunkhoz eljuttatott sajtóközleménye.

A SPAR Magyarország modernizációs programja során átalakított üzletei korszerű és kényelmes környezetben, széles kínálattal, kényelmi termékekkel és a SPAR to Go éttermek hideg- és melegétel-választékával várják a vásárlókat.

A felújított érdi üzletet június 27-én vehették ismét birtokba a vásárlók. A 422 millió forintból átépített áruházban 25 dolgozó gondoskodik a vevők kiszolgálásáról. A tágasabb eladótérrel és teljesen új bútorzattal ellátott belső tér a SPAR legújabb koncepciója szerinti kialakítást kapott: áttekinthetőbb csemegepult fogadja a vevőket, amelyhez a kényelmesebb vásárlást elősegítő, alacsony bútorokkal gazdagodott zöldség-gyümölcs és pékárurészlegen keresztül lehet eljutni. Az üzlet újdonsága a friss kényelmi termékeket kínáló pult és az új salátabár, illetve a hátulról feltölthető, látványos pékárutároló. A modernizált üzletben csökkentett fogyasztású LED-lámpa- és hűtésrendszer biztosítja az alacsony energiafelhasználást, a vásárlást önkiszolgáló pénztárak gyorsítják.

Az üzlet elérhetősége és nyitva tartása:

2030 Érd, Diósdi út 46.

H-P: 6:30-21:00

Szo: 7:00-20:00

V: 7:00-15:00

midio.hu

Képünk illusztráció.

Címkék: Érd