Az érdi városközpontban nyílt új ügyfélszolgálati irodájában, barátságos, kényelmes, letisztult környezetben várja ügyfeleit szeptembertől az E.ON Hungária.

A városházával szemben, a Budai út 7/b-ben átadott új irodájában a budapesti és Pest megyei áramhálózattal kapcsolatos ügyeket intézhetik az ügyfelek. Ezek közé tartozik például a műszaki igénybejelentés, a hálózathasználati és csatlakozási szerződések megkötése és a mérőhelyi munkák megrendelése is. Emellett az ügyfelek mérőik felülvizsgálatát is kezdeményezhetik, valamint védendő fogyasztói státusszal kapcsolatos ügyekben is segítséget kaphatnak.

A kiszolgáló helységekkel együtt 220 négyzetméteres új irodában 8 kényelmes ügyfélpultot alakítottak ki. Az új iroda hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 8-tól 14 óráig, míg szerdán 8-tól 20 óráig várják az ügyfeleket.

Az E.ON Hungária Csoport szeptember 1-jén a budapesti Váci út 72–74. szám alatt is új ügyfélszolgálati irodát nyitott, ott szintén teljeskörűen intézhetőek a budapesti és Pest megyei áramhálózati ügyek.

Az energiacég ugyanakkor továbbra is azt javasolja ügyfeleinek, hogy ügyeiket lehetőség szerint egyszerűen és gyorsan, digitális csatornákon keresztül intézzék. Az E.ON arra kéri ügyfeleit, hogy lépjenek be, és regisztráljanak az online ügyfélszolgálaton (www.eon.hu/pestmegyeihalozat), amely áramhálózattal kapcsolatos ügyekben (pl. hibabejelentés, mérőállás-bejelentés) a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Mérőállás rögzítésére, illetve hálózati ügyek intézésére az E.ON Hálózat applikációt is igénybe vehetik az ügyfelek, amely letölthető az AppStore-ból és a Google Play áruházból, illetve www.eon.hu/halozatapp oldalról indulva is elérhető.

További részletes információk:

www.eon.hu/pestmegyeihalozat

midio.hu

Fotók: E.ON

 

Címkék: E.ON, Érd, iroda, ügyfélszolgálat