Kedves Olvasó!

midio.hu honlapot, valamint a hozzá tartozó MiDió – Egy lap, nem csak diósdiaknak FB- és Instagram-oldalt értékmegőrző és értékteremtő szándékkal, magánszemélyként hoztuk létre. Tevékenységünk 2018 augusztusában indult, és három év alatt több mint 900 bejegyzés és cikk született Napjainkban, Egykor, Családi fészek, Túrabakancs és Lelki táplálék című rovatainkban, melyek közül 2020-ban és 2021-ben is Média a Családért-díjra jelöltek egy-egy írást.

A MiDió 2. születésnapján – hagyományteremtő szándékkal – generációkat összehozó, családi mesés sétát  szerveztünk Diósdon. A 2021. évi mesés sétánkon  már közel kétszázan – fiatalok és idősek vegyesen – vettek részt. Hagyományőrző, helytörténeti élménysétánk és az azt követő zenés születésnapi ünnepség igazi családi program lett.   

Honlapunkkal – külsejében és tartalmában is – a valódi értékekre szeretnénk felhívni a figyelmet. Ha ez Önnek is fontos – és megteheti, hogy anyagilag segítse időközben egyesületi formában végzett munkánkat –, köszönettel fogadjuk támogatását céljaink megvalósítása érdekében.

A MiDió Családi Műhely Egyesület támogatásához szükséges adatok

Név: MIDIÓ EGYESÜLET
Számlaszám: 11742111-25348772
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
Adószám: 19316190-1-13
Közlemény átutalás esetén: Támogatás

Elérhetőségeink:

MiDió Családi Műhely Egyesület