Hosszú, kényszerű szünet után ismét a megszokott „üzemmódban” működnek a diósdi civil szervezetek. A napokban a Diósdi Hagyományőrző Klub tartott jó hangulatú klubnapot.

A rendezvénynek – a rég várt találkozás, beszélgetés, sütizés mellett – két fő napirendi pontja is volt. A május 1-jei anyák napjához kapcsolódva megemlékezés az édesanyákról, valamint két születésnapos klubtag köszöntése.

A Cica csoport óvodásai köszöntötték az édesanyákat

Az anyák napi házi ünnepségnek meglepetésvendégei is voltak: eljöttek és rövid műsort adtak a diósdi óvoda Cica csoportjának kis óvodásai Laczkó Zsófi óvó néni vezetésével. Verssel, énekkel köszöntötték az édesanyákat, akik elérzékenyülve hallgatták az apróságot előadását. Műsoruk végén a gyerekek egy szál virággal köszöntötték a jelenlévőket – jutalmul csokoládét kaptak, az óvónő pedig a klubtagság nevében egy virágcsokrot vehetett át.

A klubtagság virággal viszonozta a figyelmességet

Már hagyomány, hogy a klubtagság nyilvánosan is köszönti a kerek születésnapos klubtagokat.  A mostani klubnapon a 75 éves Haszánné Edit és a 80. születésnapját ünneplő dr. Tóth Alajos fogadhatta a gratulációkat.

Jó hangulatban telt a délután

T. B.

midio.hu

Fotó: DHK

Címkék: Anyák napja, Diósdi Hagyományőrző Klub, klubnap, születésnaposok