Kreatívnál kreatívabb felajánlások érkeznek a Civil Jótékonysági Licit oldalon a kis Leventéért, akinek még jelentős összeg (e pillanatban körülbelül 260 millió forint) hiányzik a kezeléshez, amitől szülei és orvosai teljes életet remélnek a kisfiúnak. Van, aki saját munkáját ajánlja fel, lehet licitálni például tisztasági festésre, takarításra vagy akár palacsintasütésre, vasalásra is. Mások féltve őrzött családi örökségeiket, fontos ereklyéiket bocsájtják árverésre, hogy Levinek segítsenek. 

Egy felajánlott ereklye a sok közül

Csáky-Pallavicini Krisztina saját meséit ajánlotta fel Levente lépteiért.

“Kicsit izgulok, érdekel-e ez bárkit, az én 4 éves kisfiam biztosan nagyon boldog lenne tőle… Sok évvel ezelőtt meséket írtam egy gyerekújságba. Rövid kis mesék ezek, mindegyikből lehet tanulni valamit a világról, ha az ember 4-7 éves. Felajánlásom, hogy aki utal 2500 Ft-ot Leventének, annak adventben minden nap elküldök egy hangfile-t, amiben felolvasom az egyik mesét. A mesék önállóak, nem folytatásosak. Nem karácsonyi mesék, inkább ismeretterjesztőek (miért csúszik a jég és hasonlók) és kb. egy gépelt A4-es oldal hosszúságúak. Minden nap egy kis meglepetés a karácsonyvárásban.”

Mit kell tennünk, hogy megkapjuk Krisztina meséit? 

  1. Utaljunk 2500 forintot Levente alapítványának (Összefogás Levente Lépteiért Alapítvány, számlaszám: 10402221-50526856-49831002) és írjuk a közleménybe: “Mesevonat”.
  2. Írjunk privát üzenetet Krisztinának a FB-on, küldjük el neki az utalás bizonylatát és adjuk meg az e-mail címünket.
  3. Várjuk az adventet.

Hajrá Levi!

Sz. K. N. 

Korábbi cikkünk Leventéről ide kattintva olvasható.

Címkék: adomány, Jót tenni