A honlapunk címlapgrafikáját készítő Stanzel Viktória első mesekönyve nemrég került a boltok polcaira az Üveghegy Kiadó gondozásában.

Viki biztosra ment, és a kis tengerimalacról szóló meséjét – akárcsak a többi, még megjelenésre váró történetet – saját négy gyermekén tesztelte.  A siker nem maradt el már otthon sem, és azóta még nagyon sok kisgyerek lett rajongó, Ralf hamar belopta magát a szívekbe.

„Stanzel Viktória Ralf című mesekönyve egy kedves kis tengerimalacról szól, aki a Széltől kapott tanácsa révén megmutatja nekünk, hogy a jóságba vetett hite, még a legfélelmetesebb ellenségét is képes megszelídíteni. Ez a történet egyszerűen szép és bátorító. Útmutatást ad olvasói számára abban, hogyan győzzük le a gonoszt jóval. Egy igazán szeretetteljes mese.” (Gazsó Gábor)

Legutóbb a budaörsi Csaka Pince adott otthont egy mesés délutánnak, ahol Viki férjével, Barnabással olvasott fel a gyerekeknek és a szülőknek.

A mese után gyurmázással folytatódott a program, mindenki elkészíthette a kedvenc szereplőjét a mesekönyvből. Gyönyörű állatfigurák és absztrakt alkotások is készültek.

A vidám délutánt buborékshow zárta, a gyerekek nagy örömére.

Sz. K. N. 

Fotók: Gazsó Gábor

Címkék: Mesekönyv, Ralf, Stanzel Viktória