Nem mindig könnyű kimozdulni otthonról kisgyerekekkel. Hová menjünk, ha azt szeretnénk, hogy ne unatkozzon a hároméves, de közben a féléves is érezze jól magát? Fekete Okszana, kétgyermekes diósdi anyuka fotóit nézegetve remek tippeket és motivációt kaphatunk, hogy az esetleges (el)indulási nehézségek ellenére mégis útra keljünk. Néha pár kép többet mond ezer szónál: mennyi élmény vár minden nap, bármerre is járjunk a gyermekeinkkel – erről szól ez a sorozat.

Első állomásunk egy mini város, ahol a kicsik a felnőttek bőrébe bújhatnak.

“MiniPolisz is a playroom with professions. Pizza King is still Marina’s favourite place.” (Fekete Okszana)

A MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal. A folyamatosan megújuló helyszíneken a kicsik egy teljes mértékben a méreteikre szabott, felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyekből többnyire „tiltva” vannak. Ebben a minivilágban néhány órára feje tetejére állnak a megszokott hétköznapok, és így lehet belőlük bolti eladó, pénztáros, postás, darukezelő, bankos, virágárus, manikűrös, de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat. (Forrás: minipolisz.hu)

Hol: Budapest VI. kerület, Király utca 8-10. (1. emelet)

Jó tudni: A MiniPolisz belépőjegy értéke a vásárlástól számított 30 napig levásárolható az Oázis Kertészetben! Nagyszülőknek egész évben ingyenes a belépés!

Jegyárak: Itt találod.

Nyitvatartás: Katt ide!

A cikkben szereplő valamennyi fotó a szerző tulajdona.

midio.hu

Címkék: #midióOkszana, Gyerekprogram, MiniPolisz