Nem mindig könnyű kimozdulni otthonról kisgyerekekkel. Hová menjünk, ha azt szeretnénk, hogy ne unatkozzon a hároméves, de közben a féléves is érezze jól magát? Fekete Okszana, kétgyermekes diósdi anyuka fotóit nézegetve remek tippeket és motivációt kaphatunk, hogy az esetleges (el)indulási nehézségek ellenére mégis útra keljünk. Néha pár kép többet mond ezer szónál: mennyi élmény vár mindennap, bármerre is járjunk a gyermekeinkkel – erről szól ez a sorozat.

A Cat Café Budapest egy macskabolondoknak való kávézó. És melyik kisgyerek ne szeretné a cicákat…? A finom kávéknak pedig a szülők örülhetnek.

A Cat Café Budapest kávéház Budapest belvárosának szívében található. Jelenleg 15 cicalakója van, köztük fajtatiszta main coon cicák és menhelyről befogadott, mentett cicák is.

Hol: Budapest VI. kerület, Révay utca 3.

Jó tudni: A cicákat etetni, vakuval fotózni, pihenés közben zavarni és emelgetni nem szabad, ellenben szabad őket simogatni és játszani velük. Az esti órákban és hétvégente érdemes asztalt foglalni. Hétköznapokon 10 és 18 óra között lehet kisgyermekekkel látogatni a kávézót, hétvégén csak 8 év feletti gyermekekkel fogadják a vendégeket, ugyanúgy 10 és 18 óra között.

Nyitvatartás: Hétfő – Vasárnap: 10:00 – 21:00

A cikkben szereplő valamennyi fotó a szerző tulajdona.

Gyerekszemmel a világ c. sorozatunk első része ide kattintva olvasható.

midio.hu

Címkék: #midióOkszana, Jó helyek, Program ajánló