Folyik az Érdi Jazz Klub 2023-as programjának előkészítése. Mint a klub közösségi oldalán közreadott információkból kiderül: a hét szűk esztendő hatása e területen is érzékelhető lesz.

Idáig maguk a koncertek belépőmentesek voltak, ám úgy tűnik, hogy az ingyenes szeánszok ideje lejárt. Szűkül a támogatói kör, és a zenészek sem ingyen vállalják a fellépést, így a klubvezetés belépődíjas koncertek szervezését tervezi. „Minél többen jönnek el a programokra, annál kisebb lesz a belépődíj – ha elegen leszünk, akkor csak minimális lesz az összeg. A kérdés, hogy leszünk-e elegen ebben az esetben is?” – olvasható a klub Facebook-oldalán.

A klub vezetése a Facebookon, hírlevélben és e-mailen szondázza a műfaj kedvelőinek véleményét: kivel, mely előadókkal és együttesekkel találkoznának szívesen a 2023-as szezonban. A javaslatokat, véleményeket a torokbalintijazzclub@gmail.com email-címre várják. Miként a klub közösségi oldalán olvasható, az első koncertre már akár január második hétvégéjén (7–8.) sor kerülhet.

midio.hu

Címlapkép: Facebook

 

 

 

Címkék: 2023-as évad, Érdi Jazz Klub, javaslatok, vélemények