Jótékonysági estet tartanak október 1-jén, vasárnap 18 órai kezdettel Berecz András Kossuth-díjas énekes, előadóművész, mesemondó közreműködésével Diósdon a DNS Sport- és Szabadidő Központban. A szervező Pro Civitate  – A Városért Egyesület a belépőjegyekből befolyó teljes összeget a diósdi iskolaudvarok jelenleg is zajló megújításának költségeire ajánlja fel. 

Berecz András mesemondó estjére a belépő 2000 forint, vagy annál nagyobb összegű adomány. Az est teljes bevétele a Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskola udvarainak megújulását szolgálja.

A diósdi iskola udvarainak rehabilitációjáról korábbi cikkünkben írtunk. A Pro Civitate – A Városért Egyesület a vasárnapi est megszervezésével ehhez a szülői összefogással elindult és részben már megvalósult kezdeményezéshez szeretne segítséget nyújtani. „Már eddig is nagy utat tettünk meg, de bízunk benne, hogy folytatódik az adakozás és el tudjuk érni céljainkat! Ne feledjük, még két játszótéri elem hiányzik! Kérünk mindenkit, hogy vegyen részt a Kossuth-díjas művész estjén október elsején, vasárnap 18 órakor a DNS Sport- és Szabadidő Központban és ezzel is segítse elő munkánkat!”   – olvasható a Diósdi Szülői Munkaközösség legfrissebb hírlevelében.

midio.hu

Borítókép: Berecz András fb-oldala

Fotók: Pro Civitate   – A Városért Egyesület, Diósdi Szülői Munkaközösség (diosdiszulo@gmail.com)

 

 

Címkék: Berecz András, Diósd, Iskolaudvar, jótékonysági est, Pro Civitate