Hogy mi is ez a honlap, miről szól, miért jött létre, mi a célja és miért vágtunk bele egyáltalán? A honlap indulásáról szóló bejegyzéseink utolsó része következik. 

Attól a pillanattól, hogy megszületett bennünk a honlap ötlete, egyre csak jöttek az újabb és újabb gondolatok vele kapcsolatban. Mi pedig, Kristóf atya szavainak hatására nekikezdtünk a megvalósításnak.

„Nap  mint nap minden embernek vannak csodálatos gondolatai. Csak legtöbbször ezekből nem lesz semmi. Mert hát majd biztos hülyének tartanak… Meg miért pont én kezdjem el. Pedig ha megvalósítanánk ezeket a csodálatos ötleteket, egy sokkal szebb világban élhetnénk!”

Egy honlap felépítése izgalmas dolog. Akár egy igazi építkezés. Megvenni a telket (tárhelyet), kitalálni hány szoba legyen és mekkorák (menük), milyen színűek legyenek a falak, hogy rendezzük be a házat (webdizájn). Jelenleg már a holminkat pakoljuk ki a költöztető dobozokból (tartalommal töltjük meg az oldalt) és hamarosan érkeznek az első vendégek (látogatók). Reméljük, ha körbenéznek tetszik nekik, amit látnak és jól érzik magukat nálunk. És ha így lesz, gyakran vissza térnek majd hozzánk.

Üdvözlünk minden kedves Vendéget a MiDión! Kívánjuk, hogy érezzék magukat otthon nálunk.

 

 

Címkék: Bemutatkozás, Kristóf atya